Disclaimer

Disclaimer

De informatie die op deze website wordt weergegeven, is met zorgvuldigheid door PW Painting samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie altijd correct en volledig is. De inhoud van deze website kan te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast.

PW Painting is niet verantwoordelijk voor eventuele onderbrekingen in de werking van deze website. Berekeningen die zijn gemaakt op basis van door gebruikers verstrekte gegevens zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

PW Painting spant zich in om misbruik te voorkomen, maar wij zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die gebruikers via het internet op onze website plaatsen.

Links naar websites die niet door PW Painting worden beheerd, worden slechts ter informatie aan de bezoeker verstrekt. Ondanks dat PW Painting nauwkeurigheid betracht in het verwijzen naar deze externe sites, kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit of functionaliteit ervan. Wij wijzen elke aansprakelijkheid af met betrekking tot externe sites die niet door ons worden beheerd.

Wij, of de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de informatie die op deze site wordt gepresenteerd, inclusief maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken en grafische materialen.

Gebruikers van deze site mogen geen informatie overdragen, vermenigvuldigen of verspreiden zonder onze uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming.

Door deze website te gebruiken en de informatie erop te raadplegen, ga je akkoord met de hierboven vermelde voorwaarden en beperkingen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00