Transformeer Je Helm in een Kunstwerk met PW Painting

Elke motorervaring begint met de perfecte helm, en bij PW Painting maken we die droom werkelijkheid. Onze passie? Het creëren van de meest adembenemende helmen, van professionele racehelmen tot alledaagse motorhelmen. Jouw helm, jouw canvas.

Heb je een specifiek design in gedachten? Geweldig! Kom ermee naar ons toe en wij brengen jouw visie tot leven. Of, laat je inspireren door onze creativiteit en ervaar de magie van een op maat gemaakt design dat naadloos aansluit bij jouw motor en persoonlijkheid.

Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat om tarieven of de tijd die we nodig hebben om jouw helm om te toveren tot een meesterwerk. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Laat je inspireren door onze galerij van helmen en zie wat er mogelijk is als je kiest voor de expertise van PW Painting. Jouw helm, een uniek kunstwerk!

Helm laten spuiten werkwijze

Bij PW Painting bieden we een unieke service aan om jouw helm te transformeren in een opvallend kunstwerk. Onze methode combineert nieuwe kleuren en geavanceerde airbrushtechnieken om je helm een persoonlijke touch te geven. Maar let op, niet elke helm is hetzelfde. Wij zorgen ervoor dat de juiste verf wordt gebruikt, passend bij het materiaal van jouw helm, om de integriteit en veiligheid te waarborgen.

Ons Zorgvuldige Stappenplan:

Verfkeuze: Wij kiezen samen met jou de perfecte verf, rekening houdend met de huidige lak en het helmmateriaal.
Demontage: Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen die niet geverfd moeten worden, zoals het vizier en rubberen delen, zorgvuldig worden beschermd.
Voorbereiding: We schuren en reinigen je helm om een optimale hechting van de verf te garanderen.
Afdekken: We dekken de binnenkant en openingen van de helm af om overal een nette afwerking te verzekeren.
Het Verven: Nu begint het echte werk. Onze experts brengen de verf nauwkeurig aan met oog voor detail.
Droogtijd & Afwerking: Na het drogen van de verf, voegen we optioneel persoonlijke details toe zoals initialen of speciale designs.
Vernislaag: We brengen een beschermende vernislaag aan om de helm bestand te maken tegen weersinvloeden en slijtage.
Montage: Tot slot monteren we de helm zorgvuldig terug in elkaar.

Kies voor onze Helmrenovatie Service en rijd met trots, wetende dat je helm niet alleen een beschermende uitrusting is, maar ook een weerspiegeling van jouw unieke stijl. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte of meer informatie!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00